Článek
-
Nesmrtelné kuřecí! Polévka, nadívaná prsa i závin: 3 recepty na víkendové pošušňání
16.2.2018 – Kuřecí maso je stálicí našich kuchyní. Kvůli své rychlé přípravě ho kuchařky přímo milují. Způsobů, jak kuřecí upravit, je mnoho. Máme pro vás tři recepty, které můžete vyzkoušet a určitě je zařadíte do své rodinné kuchařky.podobné články
Podobné články
-
Miso polévka – japonský zázrak pro zdraví a vitalitu
12.6.2015 – Depresivní konec zimy je tady. jak jej ve zdraví přežít? Zkuste se víc zaměřit na stravu. Vhodným receptem pro toto období je japonský zázrak – miso polévka. Miso polévka je tradiční součástí japonské kuchyně. Jedná se polévku, jejíž hlavní složku kromě zeleniny a mořských řas tvoří obilná pasta miso. Počátky používání miso pasty se v Japonsku se podle některých pramenů datují již do 6. století, v současnosti se miso používá jak v tradiční, tak i v moderní japonské kuchyni. Dobře připravená miso polévka je vydatným zdrojem vitamínů a minerálů a podobně jako například jogurt obsahuje i přátelské a potřebné bakterie. Častá konzumace miso polévky je někdy dávána do souvislosti s dlouhověkostí, která je častá zejména u obyvatel odlehlejších japonských ostrovů. Příprava miso polévky je navíc jednoduchá a není proto divu, že si tento „životabudič“ nachází cestu i do evropských domácností. Co je to miso? Miso je pasta složená z fermentovaných sojových bobů a mořské soli. Má specifickou „navinulou“ vůni a chuť. Miso patří k těm potravinám se specifickou chutí, které si jedni zamilují a druzí budou navěky nenávidět. Dobře připravená miso polévka je ale velmi chutná – chutí se přibližuje zeleninovému vývaru s příjemně nakyslou a mořskou příchutí. Na přípravu misa se používají sojové boby, často se ale k nim přidává rýže nebo ječmen. Zejména rýžové miso má světlejší barvu, méně výraznou vůni a jemnější chuť. Podle mých zkušeností se také světlejší miso pasta lépe rozpouští ve vodě. Jako fermentační činidlo je použita houba Aspergillus oryzae neboli kropidlák rýžový, japonsky označovaný jako Koji. Jedná se o ušlechtilou plíseň, která produkuje potřebné enzymy pro fermentaci. Naočkované vařené sojové boby, rýže či ječmen pak zrají v dubových sudech po dobu jednoho, v případě čistě sojového hatcho misa až tří, let. Jednoduchá miso polévka Příprava nejjednodušší miso polévky se podobá přípravě běžné instantní... Čtěte více Příspěvek Miso polévka – japonský zázrak pro zdraví a vitalitu pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlenípodobné články
-
Kuřecí křídla na medu s kokosovou rýží
3.5.2016 – Kuřecí maso se dá připravit na mnoho způsobů. Z každé jeho části se dá vykouzlit jiná specialita. Zatímco kuřecí prsa jsou spíše sušší – stehýnka hezky šťavnatá. Mnoho lidí buď upeče celé kuře, nebo si jej naporcuje a poté vymýšlí různé pokrmy. Nazmar nepřijdou ani kuřecí křídla, která se na první dojem zdají vhodná jen do polévky, protože příliš moc masa nenabízí. Ovšem opak je pravdou, protože se z křidélek mohou připravit úžasné recepty. Jejich výhodou je i nižší pořizovací cena, takže si skutečný gurmánský zážitek lze připravit už za pár korun. Nebudeme vás dlouze napínat a jdeme na to. Jako bonus jsme si připravili ještě druhý recept na kokosovou rýži. Potřebné ingredience Přibližně 8 kuřecích křidélek/mohou být i spodní stehna Sojová omáčka 1dcl Med 1dcl Česnek – kdo jak má rád Špetka zázvoru Postup přípravy Smícháme med a sojovou omáčku, přidáme prolisovaný česnek Křidélka vložíme do pekáčku a jemně zasypeme zázvorem Přelijeme připravenou směsí a přikryjeme pokličkou Před dopečením sundáme pokličku a pečeme do zlatohněda Příloha Jako příloha se hodí bramborová kaše, rýže nebo pečivo. Chcete-li si dopřát skutečný gurmánský zážitek, připravte si jako přílohu kokosovou rýži. Na přípravu není složitá. Rýži propereme ve studené vodě. Poté v hrnci s nepřilnavým dnem smícháme trošku vody a neslazeného kokosového mléka a špetkou soli. Vmícháme rýži a přiklopíme pokličkou. Jakmile voda začne vařit, stáhneme plamen a na minimum dovaříme dalších 15 až 20 minut. Hlídáme, aby se rýže nepřipálila – v případě potřeby dolijeme trochu kokosového mléka a vody. Po dovaření hrnec odstavíme na 10 minut a necháme jej stát přikrytý utěrkou. Následně promícháme a nakládáme na talíř. Takto připravená kokosová rýže se hodí k masu a zelenině. Příspěvek Kuřecí křídla na medu s kokosovou rýží pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlenípodobné články
-
Co platí na povislá prsa?
13.8.2017 – Povislá prsa jsou noční můrou většiny žen. Snad každá z nás se obává dne, kdy její poprsí ztratí svůj krásný, pevný tvar a promění se v pravý opak, kvůli kterému nám sebevědomí klesne až k podlaze. Moc dobře totiž víme, že prsa jsou vizitkou žen, naší největší dominantou a zároveň i lákadlem v očích mužů. Není se tak čemu divit, že se za svá povislá prsa stydíme a nosíme kvůli nim svršky bez jakéhokoli náznaku výstřihu. Možná ani vaše ňadra nejsou ve stavu, který byste si představovali. Pakliže s tím chcete něco udělat, pak jste na správném místě. V dnešním článku vám poradíme, co platí na povislá prsa a jak můžete bojovat proti jejich nepřitažlivému vzhledu. Co platí na povislá prsa? Existuje hned několik cestiček, na jejichž konci pro vás budou odměnou pevnější a krásnější prsa. A přiznejme si, milé ženy, která z nás by nechtěla mít prsa pevná jako v útlém věku? Za změnou tvaru poprsí může vícero faktorů – především pak kojení a samozřejmě věk. Pojďme si tedy společně říci, jakou cestičkou se můžete vydat za svou vidinou pevnějších ňader. Kterou z možností si vyberete záleží jen na vás! Cvičení je zdarma a má viditelné výsledky Pokud vás trápí povislá prsa, ale nechcete do jejich zpevnění investovat ani korunu, není nic jednoduššího, nežli začít cvičit. To totiž vůbec nic nestojí – samozřejmě v případě, kdy se rozhodnete cvičit doma a nebudete si muset platit vstupy do posilovny nebo kupovat permanentku do fitka. Cviků na povislá prsa je celá řada, inspirovat se můžete v následujícím videu. Zpevňující krémy nestojí balík, ale ne na každého fungují Další možností, jak dát sbohem povislým ňadrům a naopak se přivítat s pevnějším poprsím jsou nejrůznější krémy a gely slibující viditelné zpevnění. Určitě jste na nějaký podobný výrobek viděli reklamu, koluje jich v televizi nebo na internetu nespočet. Tato varianta už něco stojí, sice se nejedná o... Čtěte více Příspěvek Co platí na povislá prsa? pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlenípodobné články
-
Jak upéct štrůdl
2.10.2018 – Závin s jablky patří mezi poklady české gastronomie, bez ohledu na to, jestli použijete těsto listové, kynuté nebo tažené. Jablka ovoněná skořicí, zabalená do natenko vyváleného těsta, je pochoutka, které nikdo neodolá. Upéct štrůdl zvládne i začátečník. Ale pravda je, že čím více zkušeností, tím vyhlášenější váš moučník bude v rodině i mezi přáteli. Jestli ještě nemáte úplně jistotu v kuchyni, nejlepší bude, když si na štrůdl koupíte hotové listové těsto, pro odvážnější přinášíme recept na jablkový závin z taženého těsta. Jak připravit tažené těsto Pravý štrůdl se peče z taženého těsta. Na to budete potřebovat: 280 g hladké mouky 100 ml teplé vody 2 lžíce oleje ½ lžičky octa 1 velké vejce špetku soli 100 g rozpuštěného másla Do mísy prosijte mouku a uprostřed udělejte důlek. Rozmíchejte vejce, vodu, olej, sůl a ocet a směs vlijte do důlku.Těsto zpracovávejte od středu, nejdříve pomocí nože, později rukama. Výsledné těsto by mělo být měkké, ne příliš lepivé. Jestliže je moc suché, přidejte trochu vody, v opačném případě přisypejte mouku. Tvoříme závin Těsto důkladně propracujte, až bude hladké, lesklé a nelepivé. Pak utvořte nízký bochánek a nejméně na půl hodiny ho schovejte pod nahřátý hrnec. Mezitím si připravte jablka na náplň: oloupejte je, zbavte jádřinců a nakrájejte na tenké plátky. Většina kuchařinek jablka do štrůdlu strouhá, což je sice rychlejší, ale výsledný moučník je příliš vlhký, protože strouhaná jablka si pustí víc šťávy, než krájená. To je tajemství těch nejúžasnějších závinů – jablka zásadně krájená na tenké plátky. Polovinu těsta rozválejte na lehce pomoučněné podložce na co nejtenčí obdélník, přeneste ho na čistou velkou utěrku nebo ubrus a začněte plát vytahovat. Opatrnými pohyby hřbety rukou vytahujte těsto do všech směrů, dokud přes něj vidět vzor na utěrce. Případné silnější okraje odkrojte. Takto vytažené těsto potřete rozpuštěný máslem a posypte tenkou vrstvou strouhanky. Pak rozprostřete jablka,... Čtěte více Příspěvek Jak upéct štrůdl pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlenípodobné články
-
Lososové špízy, bramborové placičky se sýrem a minikoblížky: 3 recepty na víkendové pošušňání
3.11.2017 – Tři lehké a chutné recepty, kterými můžete ohromit rodinu i přátele, si vyzkoušejte třeba hned o tomto víkendu. Určitě najdou stálé místo ve vašich jídelníčcích.podobné články
-
Minestrone: Barevná polévka plná čerstvých chutí z duhové zeleniny
30.6.2021 – Polévka, která vystačí za jedno hlavní jídlo. Polévka, která vám připomene Itálii. Polévka, na kterou nikdy nezapomenete. Teplá nebo studená, v létě či v zimě. Touto polévkou nikdy nic nezkazíte.podobné články
-
Jak na libečkovou polévku
1.8.2018 – I když libeček lékařský známe hlavně jako koření do polévek a omáček, má i příznivé účinky na lidské zdraví. Například působí močopudně, používá se v případě potížích s ledvinovými a žlučovými kameny i při infekcích močových cest. Dokáže si poradit s nadýmáním, příznivě ovlivňuje vylučování trávicích šťáv, pomáhá při nechutenství a zlepšuje trávení. Není proto nic divného že se tradičně přidává do masitých jídel. Díky své vůni je pak oblíbeným kořením do polévek, především do masových vývarů. Jde to ale i jinak – z libečku si můžete připravit chutnou polévku i bez masa. Trochu jako bramboračka Na tuto polévku budete potřebovat: Cibuli, kořen petržele, 1 – 2 mrkve, kousek celeru, 2 větší brambory, kousek másla, 5 lžic sekaného libečku a litr vody. Samozřejmě sůl a pepř na dochucení. Na másle zpěníme nadrobno nasekanou cibuli (může být i červená, je jemnější) a na kostky nakrájenou nebo nahrubo nastrouhanou zeleninu. Osmahnutím mrkve získá polévka jemou nazlálou barvu. Potom přilijeme vodu, přidáme na kostky nakrájené brambory, jemně sekaný libeček, sůl a pepř a vaříme, dokud brambory nezměknou. Může být i zcela netradiční Na plzeňsku se vaří polévka z libečku s mlékem tak, že na mírném ohni rozpustíme máslo a na něm smažíme cibuli cca 5 minut. Přidáme 4 lžíce libečku, lžíci hladké mouky a za stálého míchání 1 minutu smažíme. Postupně vlijeme ½ l kuřecího vývaru a vaříme na mírném ohni 15 minut. Přidáme hrnek mléka, osolíme a opepříme. Polévka nesmí vzkypět, aby se nesrazila. Zcela netradiční chuť libečkové polévky ale docílíte podle tohoto receptu: Do velkého hrnce si dáme máslo a osmažíme nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájená rajčata (asi 500 g), 4 větší jablka a libečkové listy. Pak vlijeme kuřecí vývar, přikryjeme a zvolna vaříme asi 30 minut. Polévku necháme ochladit a pak dohladka rozmixujeme. Potom ji přecedíme, osolíme a opepříme. Jednotlivé porce... Čtěte více Příspěvek Jak na libečkovou polévku pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlenípodobné články
-
Výborné recepty z květáku
20.8.2016 – Recepty z květáku udělají radost nejen těm, kteří se ze zásady vyhýbají masu, ale i těm, kteří si jej oblíbili pro jeho typickou šťavnatou chuť. Na květáku si pochutnají i děti, které jiné druhy zeleniny odmítají. Předností květáku není jej jeho chuť, ale především obsah bohatý na vitamíny (A, B, C, E), minerály (draslík, železo, zinek, selen, hořčík) i vlákninu, která je pro naše zdraví potřebná a důležitá. Určitě i vy máte oblíbené recepty z květáku, který se dá v kuchyni využít na nespočet chutných a lákavých způsobů. Můžete jej vařit, smažit nebo jej použít jako náplň například do žampionů, což je pokrm, který se na našich stolech objevuje stále častěji. Recepty z květáku Jestliže i vy milujete květák na jakýkoli způsob, pak si nenechte ujít náš dnešní článek. Připravili jsme pro vás zajímavé recepty, kde tato zelenina vyšlechtěná z divoké brukve hraje hlavní roli! 1. Zapečený květák s pestem Potřebujete: hlávku květáku 30 g hladké mouky 400 ml mléka 100 g čedaru 30 g másla 2 lžíce čerstvé petrželky 2 lžíce bazalkového pesta 1 hrstičku parmezánu sůl, pepř Postup: Květák důkladně umyjte, osušte a rozdělte na růžičky. Vložte je do osolené vody a nechte vařit cca 5 minut. Po uvaření růžičky sceďte a nechte okapat. Na pánev dejte rozpustit máslo, na kterém následně orestujte mouku a za stálého míchání přidejte mléko. Povařte asi 10 minut s občasným promícháním. Omáčku ochuťte solí a pepřem, sundejte z ohně a vmíchejte větší část čedaru, petrželky a pesta. Růžičky květáku uložte do zapékací mísy, přelijte omáčkou a zasypejte zbylým množstvím čedaru a parmezánu. Pečte 20 minut při 200°C. 2. Květákové šťouchané brambory Potřebujete: 2 větší brambory hlávku květáku 80 ml mléka 2 lžíce másla 1 lžíci řepkového oleje 2 lžíce nasekané pažitky 1 lžíci nasekané petrželky sůl, pepř Postup: Květák omyjte pod tekoucí vodou,... Čtěte více Příspěvek Výborné recepty z květáku pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlenípodobné články
-
3 jednoduché recepty na krásu
28.4.2017 – Snad každá žena chce být krásná, přitažlivá, v očích mužů neodolatelná a zároveň představovat cíl, kterého by chtěli dosáhnout. Zatímco některým byla přirozená krása štědrou přírodou nadělena do vínku, jiné si k té troše krásy musí dopomoci sami. Není proto od věci znát recepty na krásu, které vám s tímto úkolem pomohou. Mít po ruce recepty na krásu – no řekněte samy, milé ženy, dá se snad taková příležitost odmítnout? No jasně, že ne! Každá přece chceme mít eso v rukávu. Tak se pohodlně usaďte a přečtěte si dnešní článek, ve kterém si tyhle recepty společně odhalíme! Recepty na krásu pro každou z vás Ačkoli se velmi často říká, že každá žena je krásná, akorát svým jedinečným způsobem, my ženy o tom máme svou jasnou představu. Nám prostě ke štěstí nestačí nějaké tvrzení, které se sice traduje už po mnoho let, ale ve své podstatě pro nás nemá vůbec žádnou váhu. My chceme jasný důkaz, něco, co si můžeme ohmatat. Tak už na nic nečekejme a pojďme na to! Hodně spánku Možná se teď chytáte za hlavu, co je to za nesmysl. Jak nám ke kráse může pomoci dostatek spánku?! Jenže ono je to vcelku logické, tak poslouchejte proč. Je totiž vědecky potvrzeno, že má spánek výrazný vliv na to, jak vypadáme. A mimo to, pokud se dobře vyspíme, pak máme dobrou náladu a to se na naší vizáži taky projeví. Pitný režim A jsme zase u toho – tolikrát omílaný pitný režim. Jenže i on má své místo na našem seznamu jednoduchých receptů pro krásu, tak mu věnujte pozornost. Naše tělo je z velké části tvořeno vodou, což znamená, že pokud chcete být krásné, pak musíte hodně pít. Výrazně tak oddálíte vznik vrásek, které jsou pro ženy noční můrou, vaše pokožka bude vypnutá a svěží na pohled. Zdravý pohyb... Čtěte více Příspěvek 3 jednoduché recepty na krásu pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlenípodobné články
-
Jak udělat kuře na paprice se smetanou
22.2.2016 – Kuře na paprice se smetanou patří ke gastronomickým stálicím české kuchyně. Cílem tohoto receptu je měkké kuřecí maso, které se rozplývá na jazýčku, zalité smetanovou omáčkou, která jde lehce cítit po paprice. Výhodou tohoto receptu je, že lze použít buď celé kuře nebo pouze stehna či kuřecí prsa. Záleží na vás, co máte raději či zrovna k dispozici. Příprava tohoto vynikajícího pokrmu není složitá, ale zabere chvíli času, což si ve finále vynahradíte chuťovým prožitkem. Potřebné ingredience Kuřecí stehna, prsa nebo celé kuře Máslo Mletá paprika sladká (může být i pálivá) Cibule Sůl Smetana Hladká mouka Postup přípravy Vydatnější omáčku budeme mít, když použijeme celé kuře, ale vycházíme z toho, co máme k dispozici. V případě celého kuřete jej umyjeme, naporcujeme na menší části a stáhneme kůži. Poté si přichystáme cibuli, kterou na másle osmažíme do zlatova. Vložíme porce kuřete, osolíme a restujeme z každé strany chvíli, aby se hezky zatáhlo. Mezi tím si v kastrůlku rozpustíme opět trochu másla a přidáme vrchovatou lžíci papriky. Kdo má rád ostrá jídla – přidá pálivou, ale většina používá sladkou papriku. Vlijeme do kastrůlku k masu a zamícháme, aby se maso obarvilo z obou stran. Maso dusíme pod pokličkou a hlídáme, aby se nepřipálilo. Cílem je, aby kuře pustilo vlastní šťávu. Kůži z kuřete vložíme do kastrůlku s vodou a solí – povaříme. Tímto vývarem pak podle potřeby podléváme maso a dusíme pod pokličkou. Jakmile je cca po 40 minutách maso měkké tak, že odpadá od kosti, vyjmeme jej ven a z obsahu v hrnci uděláme omáčku. V hrníčku si rozmícháme smetanu a dvě polévkové lžíce hladké mouky. Vlijeme do hrnce a promícháme. Pokud je směs řídká, přidáme mouku, v opačném případě zředíme vývarem nebo mlékem. Uvaříme omáčku a dáme stranou. Maso obereme od kosti a vložíme do omáčky nebo jej necháme stranou, ohřejeme na vhodnou teplotu v mikrovlnce a vložíme přímo na talíř. Jako přílohu podáváme houskové... Čtěte více Příspěvek Jak udělat kuře na paprice se smetanou pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlenípodobné články
-
Jablečná sezona je tu: Závin dvakrát jinak
14.10.2014 – Rádi byste překvapili rodinu sladkým zákuskem? Zkuste naše dva recepty na jablečný závin, na který listové těsto nepotřebujete.podobné články
-
Šlehačková vánočka, věncovka i tradiční závin: Dokonalé recepty hravě!
13.12.2020 – Vánoce bez vánočky? Kdepak! Nadýchanou krasavici hravě upečete podle našeho receptu. Stejně tak i tradiční jablíčkový závin. Na Štědrý den nemůže jako dezert chybět.podobné články
-
Už to smrdí. Půl vyhodíte. Albert, Globus, Lidl a co v ČR i Poláci přehlédli
4.12.2023 – Vepřová pečeně za 210 Kč v ČR, v Polsku za 79 Kč. Kuřecí prsa za 230 Kč, v sousední zemi jen za přibližně 96 Kč. O srovnání cen z polských novin jsme už informovali. Nyní se ParlamentníListy.cz vydaly zkontrolovat ceny do řetězců Albert, Globus a Lidl. Zaostřily na zmíněné kuřecí a vepřové maso. U kuřecích prsních řízků cena bez akce seděla se zjištěním, které učinili Poláci. Přítomná zákaznice přitom naříkala, že balené kuřecí mívá divný „odér“, čili smrdí. Například vepřový bok s kostí jsme objevili v ceně 130 Kč, nicméně půl balení vyhodíte kvůli kosti, logicky. Ceny bez akce a v akci se diametrálně liší.podobné články
-
Osvědčené recepty na vánoční pohoštění
28.11.2017 – Nejkrásnější svátky v roce tu budou opravdu co nevidět! Hospodyňky již začínají s přípravami, které zahrnují nejen typický předvánoční úklid, ale i výzdobu domácností, nákup dárečků pro naše nejbližší nebo vymýšlení, jaké dobroty připraví jako vánoční pohoštění. Vánoční pohoštění zpravidla představuje jídla, která se neodmyslitelně pojí k tomuto období a která doma neděláme až tak často. Jelikož jsou Vánoce za dveřmi a do nejkrásnějšího dne v roce už zbývá jen necelý měsíc, připravili jsme pro vás dnešní článek, ve kterém se společně s námi můžete podívat na tradiční vánoční pohoštění, jež se na českých stolech objevuje již několik desítek let. Tipy na vánoční pohoštění Určitě se shodneme na tom, že každá rodina si své pohoštění na Vánoce nebo přímo jen na Štědrý den dělá po svém. My ale chceme připomenout klasiku, která nestárne a na kterou i v dnešní době sází spousta lidí. Možná dokonce i vy! Rybí polévka je klasika Jestli k Vánocům něco skutečně patří, pak je to rybí polévka. Její příprava není nikterak složitá, i když každý má možná trochu jiný recept, který si upravil dle svých chutí. Hlavními surovinami jsou rybí hlavy, mlíčí, mrkev, celer, cibule a kořenová petržel. Suroviny se nechají vařit cca hodinu až hodinu a půl, poté se voda přecedí a maso, které se oškrábe, se zpátky vloží do polévky. Houbový Kuba dříve nesměl chybět Dříve představoval tradiční vánoční pokrm i houbový Kuba, kterého ale v dnešní době na štědrovečerních tabulích už tak často vidět není. Na přípravu houbového Kuby nesmí chybět kroupy, vepřové sádlo, již podle názvu napovídající sušené houby, cibule a česnek. Houbový Kuba se dříve podával jako předkrm, dnes už jen při večeři na Štědrý den uvidíte skutečně jen málokde. Smažený kapr je nahrazován řízky Další klasika v podobě smaženého kapra. No uznejte sami, uměli byste si bez této lahůdky,... Čtěte více Příspěvek Osvědčené recepty na vánoční pohoštění pochází z Extrakrasa.cz - magazín o módě, kráse a bydlenípodobné články
-
Američanka chce mít největší prsa na světě, dělá to prý kvůli dětem
15.6.2012 – Čtyřiačtyřicetiletá Lacey Wilddová, vlastním jménem Paula Simondsová, má už za sebou 12 plastických operací. Chce se totiž stát ženou s největšími prsy na světě. Američanka prohlásila, že to dělá kvůli svým šesti dětem, aby měly lepší život. Další články k tématu: Striptérka Chelsea Charmsová má obrovská prsa a pořád rostou Američanka má největší přírodní prsa na světě, váží 50 kilogramů Moje prsa jsou pro mě noční můrou, říká obdařená Britka Polovina mladých žen chce raději velká prsa než vyšší IQ Prababička si po smrti manžela dala zvětšit prsa a randí s mladíky Američanka si nechala udělat umělá prsa, přestože má už po osmdesátcepodobné články
Osobnosti: Chelsea Charms (10 článků) -
Čtenáři vaří čtenářům! Speciál Blesku Vaše recepty
6.10.2010 – Právě nyní je v prodeji speciál Blesku s názvem VAŠE RECEPTY! Najdete v něm báječné recepty čtenářů na kompletní menu – polévky, předkrmy, hlavní jídla i sladké dezerty. To vše jen za 5,50 Kč! A navíc: Blesk platí za nejlepší recepty recepty 1000 Kč! Šanci máte i vy!podobné články
-
Tradiční česká dobrota: Tažený jablečný závin
27.2.2014 – Zapomeňte pro jednou na kupované těsto a zkuste si upéct jablečný závin jinak.Tažené těsto zvládnete s utěrkou.podobné články
-
Retro laskomina: Makový závin
13.9.2014 – Taky vzpomínáte na skvělý makový závin, jak ho dělala vaše babička. Tak si ho podle našeho receptu také upečte.podobné články
-
Závin s ořechy a mákem
6.1.2015 – Došlo už vám vánoční cukroví? Tak si ke kafíčku upečte dokonalý závin. Můžete si vybrat s mákem nebo ořechy.podobné články